استافر

آهن از ضروری ترین عناصر غذایی در گیاه می باشد. این عنصر به تغییرات pH محیط حساس بوده و در هر دو دامنه اسیدی و قلیایی می تواند از دسترس گیاه خارج شود.
آهن در فرآیندهای مهمی در فیزیولوژی گیاه نظیر فتوسنتز، احیاء سولفات (SO4-) به سولفیت (SO3-) ، تنفس و تثبیت نیتروژن دخالت دارد. درفعال شدن تعدادی از آنزیم های گیاهی نقش مهمی دارد، همچنین در سنتز RNA در گیاه نقش مهمی دارد. در اثر کمبود آهن محتوای کلروفیل و مقدار فتوسنتز به شدت کاهش می یابد.

مقدار مصرف:

مرکبات
نهال جوان ۸ تا ۱۲ گرم؛ درختان متوسط ۵۰تا ۸۰ گرم؛ درختان بزرگ ۸۰تا ۱۰۰گرم

درختان میوه دار و هسته دار
نهال جوان ۵ تا ۸ گرم؛ درختان متوسط ۳۰تا ۵۰ گرم؛ درختان بزرگ ۵۰تا ۸۰ گرم؛ درخت انگور ۲۰تا۳۰گرم
چمن و گیاهان زینتی ۳ تا ۵ گرم در مترمربع

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com